19
Mayıs
2024
Pazar
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Demetevler'in çehresi değişti

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, görevde olduğu 5 yıllık süre içerisinde Demetevler bölgesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla hem vatandaşların sorunlarını çözüme kavuşturdu, hem de bölgenin çehresini değiştirdi.

Yenimahalle Belediyesi, ilçenin en önemli sorunlarından birisi olan ve 35 yıldır çözülmeyen Demetevler 2. Etap imar sorununu 20 ay gibi kısa bir sürede çözdü. Proje kapsamında vatandaşlara 27 bin tapu dağıtıldı.

Yenimahalle'de hizmet için önü açılan Demet bölgesinde modern muhtarlık binaları, modern pazar yerleri, vatandaşın ailece huzur içinde gezebilecekleri parklar, imar uygulamasıyla açılan yeni yollar, asfalt, tretuvar, bordür, yol genişletme, fidan dikimi, sosyal ve kültürel etkinlikler bölgenin çehresini değiştirdi. Hanımların hizmetine sunulan Cemre Spor Merkezi bayanların vazgeçemediği yer oldu.

Daha yeşil ve daha modern yaşam alanlarına kavuşmak için kolları sıvayan Yenimahalle Belediyesi her bölgede olduğu gibi Demetevler Bölgesi'nde de park ve bahçeler çalışmalarına büyük önem verdi. Vatandaşların ihtiyaçları düşünülerek yeni yapılan ve revize edilen onlarca park sayesinde çocuklar sokak aralarında değil, daha yeşil ve daha güvenli yerlerde onayabiliyorlar. Ayrıca yeni yapılan parklar 24 saat güvenlik kameraları ile izleniyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 22:56:30
Güncelleme :4 Mart 2009 Çarşamba 22:59:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?