20
Mayıs
2024
Pazertesi
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Devlet hastanesi inşaatı sürüyor

Yenimahalle'de temeli Haziran ayında çok sayıda devlet erkanının katıldığı büyük bir şölenle atılan Batıkent Devlet Hastanesi'nin yapımı tüm hızıyla sürüyor.

Kaba inşaatı 3 ay gibi kısa bir sürede hemen hemen bitme noktasına gelen Batıkent Devlet Hastanesi, 60 bin 627metrekarelik bir alan üzerine kurulacak. 200 yatak kapasiteli ve tam teşekküllü hastanenin ek ilavelerle yatak kapasitesinin de artırılması hedefleniyor.

Zamanla hastane 660 yatak kapasitesine kadar çıkarılacak. Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, "Batıkentlilere vermiş olduğumuz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Son derece modern ve çağdaş hizmet anlayışına uygun olarak projelendirilmiş Batıkent Devlet Hastanesi için gece gündüz demeden çalıştık ve bugüne başarıyla taşıdık. Batıkentlilerin yıllardır hayallerini süsleyen Batıkent Devlet Hastanesi'nin açılışına adım adım yaklaşıyoruz" dedi.

Hastanenin modern bir şekilde planlandığını belirten Duyar, hastanenin hizmete girmesiyle birlikte Batıkentli vatandaşların, hatta tüm Ankara halkının en iyi koşullarda sağlık hizmeti alacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2008 Pazar 17:24:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?