20
Mayıs
2024
Pazertesi
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Dört mevsim yüzme keyfi!

Yenimahalle Belediyesi Batıkent Hacı Sabancı Kapalı Yüzme Havuzu, vatandaşlara dört mevsim yüzme imkanı sunuyor.

1 Temmuz'da başlayacak Yaz Okulları Programı kapsamında çocuklara yüzme eğitimi verilecek olan Batıkent Hacı Sabancı Kapalı Yüzme Havuzu'nda, engelli vatandaşlara da uzman ve deneyimli eğitmenler eşliğinde tedavi ve spor amaçlı kurslar veriliyor. Hijyen açısından tüm standartlara uygun olan havuzda, ayrıca step-aerobik, fitness kursları da bulunuyor.

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, klasik belediyecilik anlayışı dışında hizmet verdiklerini kaydederek, daha önce söz verdikleri gibi kültür ve spor alanında büyük atılımlar yaptıklarını ve imkanları ölçüsünde yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Duyar, "Bu gibi sosyal ve sportif tesisler insanların kaynaşmasını, çocuklarımızın dayanışmasını sağlayacaktır. Modern bir yaşam için sosyal aktivitelerin de yapılması gerekir. İşte biz bunları gerçekleştiriyoruz. Yüzme havuzumuzda açmış olduğumuz kurslarla herkesin spor yapmasına katkıda bulunmanın mutluluğu içindeyiz. Gençlerimiz, çocuklarımız, tüm Yenimahalleliler yüzme gereksinimlerini 12 ay boyunca burada gerçekleştirebiliyorlar. Amacımız daha modern ve daha yaşanabilir bir Yenimahalle oluşturmaktır. Sıcaktan bunalan Ankaralı ve Yenimahalleli vatandaşlarımızı yüzme havuzumuza bekliyoruz" diye konuştu.

Vatandaşlar, kurslarla ve abonelikle ilgili olarak Batıkent Hacı Sabancı Kapalı Yüzme Havuzu'na başvurabilecekleri gibi 251 81 80 ve 252 51 66 nolu telefondan, Yaz Okulları Programı hakkında detaylı bilgi almak isteyenler ise 343 30 00 / 2067 nolu telefonlardan bilgi alabilirler.

.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 12:47:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?