28
Mayıs
2024
Salı
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Esnafa tam not

Yenimahalle Belediyesi'nin esnafa yönelik düzenli olarak yaptığı denetimler sonuçlarını vermeye başladı. Ramazan bayramı öncesinde yapılan denetimlerde, esnafın kurallara uygun ve temizliğe özen göstererek çalışması memnunlukla karşılandı. 

Belediye, Zabıta, İktisat, Veteriner ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince ortaklaşa gerçekleştirilen denetimlerde, ilçe sınırları içerisindeki şeker, çikolata ve tatlı imalatıyla satışını yapan işyerleri en ufak ayrıntısına kadar kontrol edildi. Yapılan denetimlerde, gıda maddelerinin son kullanma tarihlerine, kalitesine, işyerlerinde hijyenik şartlara uyulup uyulmadığına, çalışan personelin temizliğine ve kılık kıyafetine bakıldı. 

Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Şerafettin Tekin, yapılan denetimlerde her şeyin normal görülmesinin, esnafın temiz, duyarlı ve kurallara uygun çalışmasının kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi. Yapmış oldukları denetimlerin böylesine olumlu sonuçlar vermesinden memnun olduklarını kaydeden Tekin, insan sağlığı konusunda kesinlikle taviz vermeyeceklerini ve bu tür denetimleri artırarak sürdüreceklerini belirtti. 

Yenimahalle Belediyesi olarak, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı en iyi şekilde, huzurlu ve rahat bir ortamda geçirebilmelerini sağlayabilmek için her türlü önlemi aldıklarını kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar da, "Vatandaşımızın temiz,sağlıklı gıdalarla beslenebilmeleri için bayramda da denetimlerimize devam edeceğiz. Vatandaşın sağlığı bizim için her şeyin üstünde gelir. İnsan sağlığını tehdit eden unsurlara hiçbir zaman izin vermeyeceğiz. Esnafımızdan her zaman kurallara uygun satış yapmasını ve tek bir vatandaşımızı bile mağdur etmemelerini istiyoruz. Vatandaşlarımızdan da, kurallara uymadan satış yapan iş yerlerini bize bildirmelerini istiyoruz. Anında gerekli müdahale yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2006 Cumartesi 11:25:54
Güncelleme :21 Ekim 2006 Cumartesi 11:31:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?