20
Mayıs
2024
Pazertesi
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Genç kız vahşice öldürüldü

Ankara’da bir lokantada 15 YTL günlükle garsonluk yapan 21 yaşındaki Nesrin Korkmaz, yol ortasında meçhul kişi veya kişiler tarafından önce dövüldü, arkasından da boğazı kesilerek öldürüldü. Talihsiz kızın evine ulaşmasına 500 metre kalmıştı.

ANKARA’da bir lokantada garsonluk yaparak kazandığı 15 YTL yevmiye ile ailesinin geçimine katkıda bulunan 21 yaşındaki Nesrin Korkmaz, dövüldükten sonra boğazı kesilerek öldürüldü.

Ostim’deki işyerinden saat 20.30’da çıkan ve evine yaklaşık 500 metre uzaklıkta otobüsten inen Korkmaz, Şükrü Karanfil Üstgeçidi’nden geçtikten hemen sonra saldırıya uğradı. Önce dövülen, arkasından da boğazı kesilen genç kız, sürünerek yolun karşısında bulunan kahveye ulaşmaya çalıştı. Kanlar içinde yerde yatan Korkmaz’ı fark eden bir taksici, genç kızı aracına alarak Ankara Hastanesi’ne götürdü.

Korkmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otopside, genç kızın yediği dayağın etkisiyle iç kanama geçirdiği, boğaz kesiğinin 4 cm. olduğu belirlendi. Talihsiz kızın çantasının bir sapının kopuk olduğunu gören dedektifler, olayın gasp ya da kapkaç amacıyla yapılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Cinayetle ilgili olduğu kuşkusuyla sekiz kişi gözaltına alındı.

Nesrin Korkmaz’ın babası Osman Korkmaz, olay gecesi kızını cep telefonundan aradığını belirterek, "Ne zaman geleceğini sordum. ’Yeni çıktım. Otobüse biniyorum. Bir saate kadar evde olurum. Yemeğe bekleyin’ dedi. Sofrayı kurduk, beklemeye başladık. Komşumuz acı haberi verdi. Eşim, yedi yıl önce geçirdiği beyin ameliyatı yüzünden yatağa mahkum. Kızım okulu bırakarak hem annesine baktı, hem de çalışarak eve destek olmaya başladı. Her şeye rağmen mutlu bir aileydik. Katilin bir an önce yakalanmasını istiyoruz" dedi.


Nesrin Korkmaz, otobüsten indikten sonra Şükrü Karanfil Üstgeçidi’nden yolun karşı tarafına geçti. Tam o sırada saldırıya uğrayan Nesrin Korkmaz, saldırının ardından yaklaşık 50 metre sürünerek yolun karşısındaki kahveye ulaşmak istedi ancak başaramadı.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 05:53:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?