18
Mayıs
2024
Cumartesi
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Hadise, Çayyolu'nu fethetti

ÇAYYOLU'NDA 'HADİSE' ÇIKTI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yenimahalle'de birbirinden ünlü sanatçıların konserleri ile kutlandı.

Yenimahalle Belediyesi'nin üç gün süren Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında ilk gün sahne alan Zülfü Livaneli'nin verdiği muhteşem konserin ardından, ünlü pop sanatçısı Hadise, Çayyolu'nu fethetti.

Kutlamaların son günü Yenimahalle Ragıp Tüzün Parkı'nda sahne alan Işın Karaca da finale yakışır bir geceye imza attı.

Kutlamalara CHP Parti Meclis üyesi Ayhan Yalçınkaya, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkanvekili Başar Bal, Başkan Yardımcıları Şenol Balaban ve Erhan Aras, CHP İlçe Başkanı Kayhan Yüreğir, Meclis Üyeleri ve muhtarların yanı sıra on binlerce Yenimahalleli katıldı.

Yenimahalle'de Cumhuriyet'in 87. yılının büyük bir coşkuyla kutlandığını kaydeden Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Atatürk'ün 'En Büyük Eserimdir' diyerek bizlere emanet ettiği ve geçmişimize gururla, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 87. yıldönümünü Ankara'ya yakışır şekilde kutladık" dedi.

Livaneli, Cumhuriyet coşkusunu Batıkent Vedat Dalokay Parkı'na taşırken Hadise de Çayyolu'nu ayağa kaldırdı. Eurovizyon'da dereceye giren Hadise, şarkıları ile Yenimahallelilere unutulmaz bir gece yaşattı. Türkiye'yi ulusal anlamda daha iyi yerlerde temsil etmek istediğini belirten Hadise, "En güzel vatan Türkiye ve en güzel bayrak bizim ay yıldızlı bayrağımız. Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Belediye Başkanımız Fethi Yaşar'a bu güzel günde gerçekleştirilen organizasyonla bizleri bir araya

getirdiği için teşekkür ediyorum" diye konuştu. Kutlamaların son gününde ise Yenimahalle Ragıp Tüzün Parkı'nda sahne alan Işın Karaca'nın şarkılarına onbinlerce Yenimahalle'li eşlik etti.

ÇAYYOLU'NDA 'HADİSE' ÇIKTI
ÇAYYOLU'NDA 'HADİSE' ÇIKTI
ÇAYYOLU'NDA 'HADİSE' ÇIKTI
ÇAYYOLU'NDA 'HADİSE' ÇIKTI
ÇAYYOLU'NDA 'HADİSE' ÇIKTI
ÇAYYOLU'NDA 'HADİSE' ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2010 Pazartesi 19:01:29
Güncelleme :1 Kasım 2010 Pazartesi 19:02:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?