30
Mayıs
2024
Perşembe
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Hasan Doğan Stadyumu'nda ilk tören

Yenimahalle Belediyesi, Cumhuriyetin 85. yıldönümünü muhteşem bir törenle kutladı.

Yapımı yeni tamamlanarak Yenimahalle Belediyesi Hasan Doğan Stadyumu ve Spor Kompleksi'nde gerçekleşen törene, Kaymakam İbrahim Çay, Belediye Başkanı Ahmet Duyar, çok sayıda protokol ve vatandaş katıldı.

İlçedeki okulların katılımıyla büyük bir coşku içinde gerçekleştirilen tören protokol erkanının öğrencilerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamasıyla başladı. Cumhuriyet bayramı töreni şehitlerimize saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Dün olduğu gibi bugün de kardeşi kardeşe kırdırmak isteyen şer odaklarının var olduğunu vurgulayan Kaymakam Çay, "Bize düşen bu sinsi planları birlik ve beraberliğimizle bozmamızdır" dedi.

Belediye Başkanı Duyar da, başta geleceğimizin teminatı olan öğrenciler, çocuklar ve gençler olmak üzere bütün vatandaşlara seslenerek, 'Cumhuriyete sahip çıkın' çağrısı yaptı. Bu güzel ülkeyi bölmeye kimsenin gücünün yetemeyeceğinin altını çizen Duyar, "Türkiye her yönüyle güçlü bir ülkedir. Bu gücü çekemeyen bölücüler, ülkemizdeki huzur ve güven ortamını bozmak için zaman zaman çeşitli teşebbüslere girişiyorlar. Biz bu zalim senaryoları çok okuduk, bu hain tiyatroyu çok seyrettik. O hainler bilmeli ki, cumhuriyetimizin güzel ülkemize sağlamış olduğu barış ve huzuru bozmaya kimsenin gücü yetemez. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir çınardır ve bu ülke güçlü bir ülkedir. Bu vatanın güzel insanları, ülkemizi bölmeye çalışan sinsi planlara asla taviz vermedi ve vermeyecek. Bu ülkeyi, bu ülkeyi kuranları ve bu ülkenin insanlarını seviyoruz. Cumhuriyetimizin 85. yılı kutlu olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Cumhuriyetimizi kuran ve bize emanet eden tüm arkadaşlarını şükran ve minnetle anıyor, saygıyla huzurlarında eğiliyorum" dedi.

Başkan Duyar, Hasan Doğan Stadyumu ve Spor Kompleksi'nin tüm sporculara ve halka hayırlı olmasını diledi.

Yenimahalle Belediyesi, Cumhuriyetimizin 85. yılı kutlama programları çerçevesinde programa katılan vatandaşlara Türk bayrağı hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 18:06:20
Güncelleme :29 Ekim 2008 Çarşamba 18:11:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?