29
Mayıs
2024
Çarşamba
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

İftarlık kumanyalar belediyeden

Yenimahalle Belediyesi, toplumsal dayanışmanın güzel örneklerinin yaşandığı Ramazan ayında 7 ayrı noktada kumanya dağıtımı yapıyor.

Yenimahalle Belediyesi, Ramazan'da toplam 60 bin iftarlık kumanya dağıtacak. Kumanya menüsü özel poşet içinde sandviç ekmeği, kaşar peyniri, meyve suyu, hurma ve sudan oluşuyor.

İftarlık kumanya dağıtımları, Ulus'taki Atatürk Spor Salonu karşısında bulunan Yenimahalle dolmuş durakları, İvedik Metro İstasyonu, Yenimahalle Metro İstasyonu, Hastane Metro İstasyonu ve Ostim Metro İstasyonu, Demet Metro ve Batıkent Metro İstasyonu'nda yapılıyor.

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirterek, "Bütün güzel duyguların bir arada yaşandığı huzur, dayanışma ve yardımlaşma ayı olan Ramazan-ı Şerif'i hep birlikte idrak etmenin mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz. Öncelikle, on bir ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif'in hepimize hayırlar getirmesini diliyorum. Bu ayda insan odaklı hizmet yapmak ve yolda kalmış, evine ulaşamamış insanımıza da hizmet etmek arzusuyla Ramazan boyunca kumanya dağıtacağız. Vatandaşımıza hizmet etmenin mutluğunu Ramazan boyunca yaşayacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 14:57:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?