29
Mayıs
2024
Çarşamba
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Mahalle şenlikleri hız kesmiyor

Yenimahalle Belediyesi'nin düzenlediği mahalle şenlikleri hız kesmeden devam ediyor.

Yenimahalle Kültür Park'ta düzenlenen şenlikte vatandaşlar, Türk Halk Müziği sanatçıları Mustafa Şahan ve Şerife Çalıkıran'ın şarkılarıyla eğlenceye doydu. Sunuculuğunu Çağatay Yetik'in yaptığı programda, birbirinden güzel şiirler duygusal anlar yaşattı.

Yenimahalle Belediye Tiyatrosu tarafından animasyon ve illüzyon gösterilerinin de yapıldığı gecede çocuklar, sandalye kapma, tekerleme, şapka kimde kaldı yarışmalarıyla eğlenceli anlar yaşadılar. Palyaçolar, Uzun Bacak ve Nasreddin Hoca, Pamuk Prenses'in gösterileri de geceye ayrı bir renk katarken, animasyon ekibi şenliğe katılan çocuklara yüz boyama yaparak, çeşitli hediyeler dağıttı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, yaz şenlikleriyle vatandaşları günün stresinden uzaklaştırarak mutlu bir gece yaşatmak amacında olduklarını söyledi. Duyar, "Çeşitli nedenlerle yaz tatiline gidemeyen vatandaşlarımız bizlerle beraber dolu dolu bir gece geçiriyorlar ve gönüllerince eğlenebiliyorlarsa ne mutlu bize. Bu şenliklerimizde yaşlısıyla genciyle hep bir arada görkemli bir gece yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu güzel tabloyu sizlerle birlikte sık sık yaşayacak ve Yenimahallemizi kültür ve sanatta Ankara'nın merkezi haline getireceğiz. Bir sonraki şenliğimiz Batıkent Kent-Koop Pazar Yeri'nde, tüm Yenimahallelileri şenliğimize davet ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2008 Perşembe 14:23:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?