31
Mayıs
2024
Cuma
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Mali Hizmetler'in yüzü değişti

Yenimahalle Belediyesi, mükelleflerin sıkıntı yaşamadan işlemlerini yapabilmesi için Mali Hizmetler Müdürlüğü çalışma ortamını daha verimli hale getirdi.

Şeffaf belediyecilik anlayışı içerisinde hizmet vermeyi kendine ilke edinen Yenimahalle Belediyesi'nde mükellefler, artık yapılan işlemleri kendilerine yönelik ekrandan takip edebilecekler ve herhangi bir yanlışlığa anında müdahale ederek düzeltilmesine yardımcı olabilecekler.

Yeni kurulan 12 vezne, 36 dijital ekran ile hizmet verilen müdürlükte, yeni kurulan numaratör sistemi sayesinde vatandaşın sıra karmaşası ve kuyruk çilesi sona erdi. Tüm işlemler artık tek merkezden yapılıyor.

Bunun yanı sıra vergi salonuna kurulan kamera sistemi ile vatandaşın güvenliği sağlanıyor. İşlemlerini yaptırmaya gelen vatandaşlara ayrıca sıcak-soğuk içecek ikramında bulunuluyor.

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, "Belediyemiz şeffaf, katılımcı, demokratik yapısıyla vatandaşlarımızın hizmetine her alanda koşuyor. Yenimahalle yenileniyor, Yenimahalle değişiyor" dedi. Belediye olarak "e- devletin alt yapısını oluşturan, e-belediyeyi hayata geçirerek, yerel yönetimlerdeki kolaylığı vatandaşa teknolojiyle sunduklarını ifade eden Duyar, "Şimdi ise tam olarak dijital belediyeyi hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bu konuda çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. En son teknoloji kullanarak yapılan vergi salonumuz hizmete girdi. Ayrıca Çayyolu, Batıkent, Karşıyaka, Gazi Mahallesi gibi semtlerimizde aynı yönde tadilat çalışmalarımız devam ediyor. Vezne sayılarını artırarak vatandaşlarımızın daha rahat hizmet almalarını sağlamak için çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2008 Cumartesi 11:11:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?