23
Mayıs
2024
Perşembe
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Parklara bahar bakımı

Yenimahalle Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, bahar mevsimine girdiğimiz şu günlerde park bakım çalışmalarına hız verdi.

İlçedeki tüm parklar elden geçirilirken, Yenimahalle’yi daha yeşil bir hale getirmek, çimenlerin ve çiçeklerin daha gür çıkması amacıyla gübreleme çalışmaları yapıldı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, ilçelerini görsel açıdan daha modern ve yeşil bir hale getirmek için çalışmaların yoğunlaştığını, en kısa zamanda Yenimahalle’yi Ankara’nın akciğeri haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

2005 yılı içerisinde park yapım ve onarım çalışmalarına ağırlık vereceklerini Belirten Başkan Duyar, "Önümüzdeki yılda planlarımız arasında parklarımızın sayısın artırmak var. Bu nedenle mevcut parklarımızın bakım ve onarımı periyodik olarak gerçekleştirdiğimiz gibi bir yandan da bu sayıyı nasıl arttırırız onun hesabını yapıyoruz. Kendi elemanlarımızca hazırlanan peyzaj ve park projeleri, teknik personelimiz, işçilerimiz ve mali olanaklarımız çerçevesinde hayata geçirilecek. Vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte rahat ve huzurlu bir şekilde gezebilecekleri yemyeşil parklar oluşturulacak" şeklinde konuştu.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2005 Pazartesi 17:48:56
Güncelleme :18 Nisan 2005 Pazartesi 17:52:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?