31
Mayıs
2024
Cuma
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Projeleri dünyada övgü topluyor

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar'ın Türk Dünyası Yazarlar ve Sanatçılar Vakfı (TÜRKSAV) tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Türk Dünyasına Hizmet Ödülü" ile ödüllendirilmesi, ayrıca bir ilke imza atarak Uluslararası Aşıklar Şöleni düzenlemesi yurtiçinde olduğu kadar yurt dışında da takdirle karşılandı. 

İran'ın Kum kentinde yaşayan Aşık Cenap Ali Ramazani, Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar'a gönderdiği mesajında, yapılan hizmetleri yakından takip ettiğini ve bu hizmetlerden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar için "Senin derdin benim derdim, Bey Oğlusun sen Ahmet Duyar, Senin yurdun benim yurdum, Bey Oğlusun sen Ahmet Duyar," dizelerinden oluşan dörtlük yazan Aşık Cenap Ali Ramazani, Başkan Ahmet Duyar'ı, İstiklal Marşını En Güzel Okuma Yarışması, Tarihin Destanı Çanakkale Şehitlerini Anma ve Safahat kitabının basım ve dağıtımı ile ilgili olarak yaptığı örnek çalışmalardan dolayı "Türk Dünyasına Hizmet Ödülünü" kazanması ve hem de Uluslararası Aşıklar Şöleni düzenlemesinden dolayı tebrik ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi. 

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, yaptıkları hizmetlerin yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da takdirle karşılanmasından büyük onur duyduğunu söyleyerek, "Şahsıma ve belediyemize gösterilen değer ve verilen ödüller, bundan sonraki yapacağımız çalışmalarda bizi daha da motive etmektedir. Biz bir çınarın kökü maziye uzanan dalları gibi sağlam, köklü geçmişi olan asil bir milletiz. Türk dünyası arasındaki bağların güçlendirilmesi için yerel yönetimlere de sorumluluklar düşüyor. Yapmış olduğumuz hizmetlerin kabul görmesi ve örnek alınması bizim için gurur vericidir. Çalışmalarımızı bizi biz yapan değerlerimize sahip çıkarak gerçekleştiriyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2008 Cumartesi 12:15:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?