25
Mayıs
2024
Cumartesi
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Rock'n Stars Festivali başlıyor

YENİMAHALLE BELEDİYESİ ROCK FESTİVALİ

Yenimahalle Belediyesi'nin düzenleyeceği Rock'n Stars Festivali'nde Ankaralılar, rock müziğinin ünlü sesleriyle eğlenceye doyacak.

8-9-10 Ekim tarihlerinde Çayyolu'nda yapılacak Rock'n Stars Festivali için özenle düzenlenen alanda müzikseverlerin rahatlığı ve konforunu ön planda tuttuklarını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Her yaştan vatandaşlarımızı ağırlayacağımız bu festivale tüm Ankaralılar davetlidir" diye konuştu.

Festival programında birinci gün Zardanadam, Kurban, Hayko Cepkin ile Mor ve Ötesi, ikinci gün Deja-vu, Gece Yolcuları, Ogün Sanlısoy ve MFÖ, festivalin son günü ise Pilli Bebek, Yüksek Sadakat, Manga ve Teoman hayranlarıyla buluşacak.

Ankaralı rockseverlere müzik ziyafeti çekilecek olan festivalde ayrıca Süvari, Arest, Enkaz ve Kaldera gibi Ankaralı Rock grupları da sahne alacak. Öğle saatlerinde başlayacak olan festivalde konserlerin yanı sıra DJ eşliğinde müzikler yapılacak.

Stantlardan çadırlara kadar her şeyin düşünüldüğü Rock'n Stars Festivali'nde konaklamak isteyen izleyiciler ister yanlarında getirdikleri çadırlarda, isterlerse de festival alanından kiralayabilecekleri çadırlarda 3 gün geçirebilecekler.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 13:42:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?