24
Mayıs
2024
Cuma
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Seda Sayan şarkılarıyla büyüledi

ŞARKICI SEDA SAYAN, YENİMAHALLELİLERİ COŞTURDU

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Yenimahalle Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde konser verdi.

Yenimahalle Ragıp Tüzün Parkı'nda düzenlenen Seda Sayan konseri için alana saatler öncesinden gelen vatandaşlar, DJ Kahn'ın hareketli parçaları ve Anadolu Güneşi Grubu'nun yöresel parçaları eşliğinde eğlendi. Konser alanının bayraklarla ve Atatürk posterleri ile donatıldığı gecede sahneye çıkan Seda Sayan, coşkulu kalabalık karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Söylediği şarkılarla vatandaşlara unutulmaz bir 19 Mayıs coşkusu yaşatan Seda Sayan, Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a kendisini Yenimahalleliler ile

buluşturduğu için teşekkür ederken, Başkan Yaşar da, "Yenimahalleli her şeyin en güzeline layıktır" dedi.

Başkan Yaşar, "Bugün yaşadığımız demokrasi, çağdaşlık, medeniyet ve inanç özgürlüğü adına ne varsa hepsini Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e borçluyuz. Doksan yıldır içerden ve dışarıdan Cumhuriyetin temellerini sarsmak için çalışıyorlar. Ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet kardeşçe yaşadığımız bir ülke olarak kalacaktır" diye konuştu.

Yenimahalle'yi eğitim, sağlık ve kültürel etkinlikler açısından bir çekim merkezi haline getireceklerini kaydeden Başkan Yaşar, Yenimahalle'yi Ankara'nın en önemli ilçesi yapma kararlılığında olduğunu söyledi. Yaşar, "Siz vatandaşlarımızdan aldığım güçle Yenimahalle'yi dört yıl sonra Ankara'nın en önemli ilçesi haline getireceğiz. Buna kararlıyız. Yenimahalle sanatın, modernliğin, kültürün öncüsü olacaktır. Bana inanın, güvenin. Yenimahalle'yi yeniden dizayn ediyoruz" dedi.

Konseri Başkan Yaşar'ın yanı sıra, Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç, CHP Ankara İl Başkanı Ali Yıldızlı, Yenimahalle İlçe Başkanı Kayhan Yüreğir, CHP Parti Meclisi Üyesi Cahide Tunç, CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın eşi Çiğdem Sav, belediye meclis üyeleri ve binlerce vatandaş izledi.

ŞARKICI SEDA SAYAN, YENİMAHALLELİLERİ COŞTURDU
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2010 Perşembe 12:55:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?