20
Mayıs
2024
Pazertesi
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Spor Merkezi yoğun ilgi görüyor

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, sağlıklı bir yaşam için kursların ve sportif aktivitelerin büyük önem taşıdığına inandığını söyledi.

Yenimahalle Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Demetevler Cemre Spor Merkezi'nde bayanlara yönelik aletli jimnastik, step-aerobik, erkeklere yönelik ise uzak doğu sporları ve vücut geliştirme hizmetleri sunuluyor.

Haftanın 7 günü sabah ve akşam olmak üzere iki seans halinde verilen kurslarda, aletli jimnastik kursundan 15 kişilik gruplar, step ve aerobik kursundan ise 20 kişilik gruplar faydalanıyorlar.

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, vatandaşların sağlıklı bir yaşam için spor yapmalarına imkan tanımak amacıyla spor aktivitelerine büyük önem verdiklerini kaydederek, tüm vatandaşları Cemre Spor Merkezi'ne davet etti.

Yenimahalle'yi kültür ve sanat merkezi haline getirmek için büyük çaba gösterdiklerini ifade eden Başkan Duyar, "Maddi imkansızlıklar nedeniyle sportif etkinliklere katılamayan vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize destek olmayı bir görev biliyoruz. Sanatın her dalında açmış olduğumuz ve yaz aylarında da öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla sunmuş olduğumuz sportif kursların yanı sıra Demetevler Cemre Spor Merkezimizde de sağlıklı yaşam kursları düzenliyoruz. Sağlıklı bir yaşam için bu kursların ve sportif aktivitelerin büyük önem taşıdığına inanıyorum. Uzman öğretmenler tarafından verilen dersler sonucunda vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir yaşam sürdüreceklerine inanıyor ve tüm vatandaşlarımızı sağlık için spor yapmaya davet ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 16:34:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?