26
Mayıs
2024
Pazar
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Vatandaştan tam not

YENİMAHALLE BELEDİYESİ KURBANLIK KESİM YERLERİ VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI

Yenimahalle Belediyesi'nin Kurban Bayramı'nın ilk gününde kesim yerlerinde sağladığı düzen vatandaşların takdirini topladı.

Kurban kesim alanlarında zabıtasından veteriner hekimine kadar vatandaşa birçok hizmet sunan Yenimahalle Belediyesi otomatik kurban kesim sistemiyle de vatandaştan tarafından beğeni topladı. Bu sene bir ilke daha imza atan Yenimahalle Belediyesi otomatik kurban kesim sistemiyle hem daha hijyenik hem de hızlı bir şekilde kurban kesimini gerçekleştirerek halkın yanında oldu. Başta Yakacık kurban kesim ve satış yerini denetleyen Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Başar Bal, kesimlerin düzenli ve veteriner eşliğinde yapıldığını belirtti.

Yenimahalle'de Kurban Bayramı'nın ilk günü sorunsuz geçti. Bayramın ilk gününde kurban kesim ve satış yerlerinin hepsini denetleyen Bal, "Belediye ekiplerimiz tam kadro çalışıyor. Kesim alanlarımız çok düzenli. Modern kesim sistemi kurduk. Vatandaşımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli, bunun için kurban kesim yerlerimizin hepsinde veteriner hekimlerimiz eşliğinde sağlık koşullarına uygun kesim yaptırıyoruz" dedi.

Otomatik kurban kesim sistemiyle veteriner hekimler eşliğinde bir hayvan en fazla 5 dakika içinde kesilip parçalanmış bir şekilde vatandaşa teslim ediliyor. Sistemle bir günde 800 adet büyükbaş hayvanın kesilerek kurban sahiplerine teslim edilecek. Ayrıca vatandaşlara kurban etlerini koymak için temiz torbalar da dağıtan belediye, tuvalet ihtiyaçları için de alana kabinler koydu.

Yenimahalle Belediyesi tarafından kurban satış ve kesim yerleri Yakacık, Batıkent İlkyerleşim, Batıkent Andaş, Batıkent Ergazi, Çamlıca, Şentepe, Demetevler, Serhat Mahallesi, Ümitköy Pazar Yerleri olarak belirlendi ve vatandaşın hizmetine sunuldu. Bilgi ve şikayetler için 315 04 58 numaralı telefona ulaşılabileceği bildirildi.

YENİMAHALLE BELEDİYESİ KURBANLIK KESİM YERLERİ VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI
YENİMAHALLE BELEDİYESİ KURBANLIK KESİM YERLERİ VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2010 Salı 14:02:04
Güncelleme :20 Kasım 2010 Cumartesi 23:39:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?