19
Mayıs
2024
Pazar
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Volkan Konak rüzgarı esti

YENİMAHALLEDE'DE 30 AĞUSTOS KUTLAMALARINDA VOLKAN KONAK COŞKUSU

Yenimahalle Belediyesi'nin 3 gün süren 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının son gününde ünlü şarkıcı Volkan Konak konser verdi.

Batıkent Vedat Dalokay Parkı'nı saatler öncesinden dolduran 50 bine yakın Yenimahalleli, Volkan Konak şarkılarıyla muhteşem bir gece yaşadı. Onuncu Yıl Marşı'na bayraklarıyla eşlik eden Yenimahalleliler, Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'ın sahne almasıyla birlikte şarkılarla kendinden geçti. Şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden seyirciler temposu hiç düşmeyen muhteşem bir Zafer Bayramı gecesi yaşadılar.

Volkan Konak, halka hizmet adına büyük mücadeleler veren Başkan Yaşar'a teşekkür ederek, "Başkanıma beni sizlerle buluşturduğu, böyle bir kitleyle bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. Bu kitle ülkem adına umutlarımı yeşertti" dedi.

Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 30 Ağustos'un Türk milletinin kaderinde önemli bir rolü olduğunu belirterek, "Düşmanlarla her cephede savaşarak bize Cumhuriyeti kazandıran Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları ile şehitlerimize minnet borçluyuz" dedi.

Başkan Yaşar, Cumhuriyeti ve temel ilkelerini Türk milletine unutturmak isteyenlerin olduğunu ancak başaramayacaklarını söyledi. Yaşar, "Cumhuriyeti ve kazanımlarını Türk milletine unutturmak isteyenler, gençlerimizin çocuklarımızın öğrenmesini istemeyenler, meydanlarda onları yuhalatmak isteyenlere karşı kadirşinas Türk milleti gereken cevabı burada olduğu gibi verecektir. Türk halkı yaşadığı müddetçe geçmişi unutmayacaktır. Hepimizin bugün geldiği noktada belediye başkanı, bakan, başbakan,

milletvekili, sanayici olabilmemizi cumhuriyeti kuranlara borçluyuz" diye konuştu.

Başkan Yaşar, yerel seçimler öncesi Batıkent'i "otel konumundan" çıkarma sözünü verdiğini hatırlatarak, "Batıkent artık sosyal yaşamın da merkezi haline geliyor. Gençler, çocuklar ve kadınlarımız Batıkent içinde sosyal bir hayat yaşayacaklardır. Batıkent hak ettiği konuma 5 yıl içinde gelecektir" dedi.

Bu arada Volkan Konak, evlilik teklifinde bulunmak istediğini mesajla kendisine ileten Okan Karcı isimli seyirciyi sahneye aldı. Karcı'nın evlilik teklifini kabul eden Zümra Alpsatan'ın nişan yüzüklerini sahnede onbinlerce seyircinin alkışları arasında Başkan Yaşar taktı.

Kutlamalara Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın yanı sıra CHP Genel Sekreter Yardımcısı Tekin Bingöl ve Gülsün Bilgehan, CHP Ankara İl Başkanı Ali Yıldızlı, Yenimahalle İlçe Başkanı Kayhan Yüreğir, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Başar Bal, Başkan Yardımcıları Şenol Balaban ve Erhan Aras, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar da katıldı.

YENİMAHALLEDE'DE 30 AĞUSTOS KUTLAMALARINDA VOLKAN KONAK COŞKUSU
YENİMAHALLEDE'DE 30 AĞUSTOS KUTLAMALARINDA VOLKAN KONAK COŞKUSU
YENİMAHALLEDE'DE 30 AĞUSTOS KUTLAMALARINDA VOLKAN KONAK COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2010 Salı 16:20:14
Güncelleme :31 Ağustos 2010 Salı 16:20:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?