20
Mayıs
2024
Pazertesi
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Yeniay'dan 60 bin kişiye kumanya

Yenimahalle Belediyesi Toplumsal Dayanışma ve Yardımlaşma Merkezi Yeniay, Ramazan ayı boyunca 60 bin vatandaşa kumanya dağıtacak.

Yenimahalle Belediyesi, iftar saatinde evlerine yetişemeyen ve iftar vakti yolculuk halinde olan vatandaşların iftarlarını açabilmeleri için halkın yoğun olduğu metro, dolmuş ve hastane önlerinde iftarlık kumanya dağıtacak.

Ramazan ayı boyunca yaklaşık 60 bin vatandaşa iftarlık kumanya ikram edilerek, iftar etmeleri sağlanacak.
Yenimahalle Belediyesi, ayrıca yardıma muhtaç vatandaşları da unutmadı.

Ekonomik yönden zor durumda olan vatandaşların tespitini yapan Yenimahalle Belediyesi Toplumsal Dayanışma Merkezi Yeniay, içerisinde bakliyat, çay, şeker, katı, sıvı yağlardan ve çeşitli yiyeceklerden oluşan gıda paketlerini belediye yetkileri tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Ayrıca, ihtiyacı olan vatandaşlara da giysi yardımı yapılacak.

Yine Yeniay tarafından gönüllü bayanlar ve Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar'ın eşi Mukaddes Duyar ve Yeniay Merkez Müdürü Osman Toköz tarafından Ramazan ayı boyunca evlere ziyarette bulunularak, ailelerin dertleri ve sorunları dinlenecek, ayrıca çeşitli gıda ve giysi yardımında bulunulacak. Bunun yanı sıra her akşam dar gelirli bir vatandaşın evinde iftar yemeği yapılacak ve çocuklara oyuncak dağıtılacak.

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, Ramazan ayının paylaşım ayı olduğunu belirterek, Yenimahalle Belediyesi olarak tüm imkanlarını vatandaşlarla paylaşacaklarını söyledi.

Her zaman yoksul vatandaşın yanında olduklarını belirten Duyar, "Belediye olarak imkanlarımız çerçevesinde vatandaşlarımıza gereken yardımı Yeniay vasıtasıyla yapıyoruz. Ancak sadece belediyenin değil, durumu iyi olan herkesin bu yardımlaşmanın içinde bulunması, hem bizlere hem de çorbada tuzu olanlara büyük haz verecektir.Yardımlarda ve Ramazan etkinliklerinde çalışmalarımız devam etmektedir. Vatandaşlarımızın Ramazan ayını huzur içerisinde, bir yıl öncekinden daha coşku içerisinde geçirmelerini sağlamak için imkanlarımızı seferber edeceğiz. Her şey vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu için" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 13:51:18
Güncelleme :26 Ağustos 2008 Salı 13:54:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?