30
Mayıs
2024
Perşembe
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Yenimahalle yeşile bürünüyor!

Yenimahalle Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yeni park yapımlarının yanı sıra mevcut parkların tadilatlarını yapma çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yenimahalle'nin yeşil bir görünüme kavuşması için yoğun çalışmaya devam ediyor.

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, ilçe halkına en iyi hizmeti sunmaya gayret ettiklerini belirterek, "Parklarımızın yanı sıra yeşil alan kazanma, spor aletleri, koşu yolları, ağaçlandırma ve peyzaj düzenlemelerine de büyük önem vermekteyiz. Yenimahalle'yi yeşil bir görünüme kavuşturmak için gücümüz yettiği oranla çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Proje aşamasından parkın bitim aşamasına kadar büyük bir titizlikle işlerin takip edildiğini ifade eden Başkan Duyar, "Yaptığımız çalışmalarla gerek çocuk oyun grupları olsun gerekse spor ve kondisyon aletleri olsun, en yeni oyun ve spor elemanlarını kullanıma sunuyoruz. Hedefimiz Yenimahalle'nin mahallelerini modern parklara, spor alanlarına ve yaşanılabilir bir çevreye kavuşturmaktır. Geçekleştirdiğimiz tüm çalışmalar Yenimahalleli vatandaşlarımızın geleceği içindir" dedi.

Çalışmaları değerli Yenimahalle halkının boş zamanlarında oturabileceği yeşil bir mekan oluşturmak ve hoşça vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla yaptıklarını hatırlatan Duyar, "Yaptığımız parklara, koşu yollarına, spor aletlerine beraber sahip çıkalım, koruyalım ve herkesin kullanımını, istifade etmesini sağlayalım. Yaptığımız hizmetlerin daha da artması ve verimli olabilmesi için desteklerini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 17:25:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?