19
Mayıs
2024
Pazar
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Yenimahalle yeşile bürünüyor

Yenimahalle Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni park yapımlarının yanı sıra mevcut parkların revize çalışmalarını tamamladı.

Yenimahalle Belediyesi vatandaşların parklarda daha huzurlu vakit geçirebilmeleri için bazı parklarda kameralı takip sistemini de hayata geçirdi.

Bu sayede olabilecek pek çok olumsuzluk engellenmekle birlikte, mahalleler ve parklar daha güvenli hale getirildi. Çalışmaların sona ermesiyle Yenimahalle, daha yeşil ve modern bir çehreye kavuştu. Vatandaşların her türlü konforunun ve güvenliğinin düşünüldüğü parkların aydınlatma sistemi yenilendi.

Yenimahalle halkına en iyi hizmeti sunmaya gayret ettiklerini belirten, Belediye Başkanı Ahmet Duyar, "Parklarımızın yanı sıra, yeşil alan kazanma, spor aletleri, koşu yolları, ağaçlandırma ve peyzaj düzenlemelerine de büyük önem vermekteyiz. Yenimahalle'yi yeşil bir görünüme kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Proje aşamasından parkın bitim aşamasına kadar büyük bir titizlikle işlerin takip edildiğini belirten Başkan Duyar, "Yaptığımız çalışmalarla gerek çocuk oyun grupları olsun gerekse spor ve kondisyon aletleri olsun, en yeni oyun ve spor elemanlarını kullanıma sunuyoruz. Hedefimiz Yenimahalle'nin mahallelerini modern parklara, spor alanlarına ve yaşanılabilir bir çevreye kavuşturmaktır. Geçekleştirdiğimiz tüm çalışmalar Yenimahalleli vatandaşlarımızın geleceği içindir" şeklinde konuştu.
Başkan Duyar, "Biz çalışmalarımızı değerli Yenimahalle halkının boş zamanlarında oturabileceği yeşil bir mekan oluşturmak ve hoşça vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla yapıyoruz. Yaptığımız parklara, koşu yollarına, spor aletlerine beraber sahip çıkalım, koruyalım ve herkesin kullanımını, istifade etmesini sağlayalım. Yaptığımız hizmetlerin daha da artması ve verimli olabilmesi için desteklerini bekliyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 12:05:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?