20
Mayıs
2024
Pazertesi
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Yenimahalle'de ücretsiz tiyatro keyfi

Yenimahalle Belediye Tiyatrosu, profesyonel oyuncu kadrosuyla yeni sezonda perdelerini açmaya hazırlanıyor.

Yeni sezonda sahnelenecek olan "Masal Masal İçinde' isimli çocuk oyununun hazırlıklarını sürdüren tiyatro oyuncuları, Kasım ayında sunacağı 2 perdelik 'Yurdum İnsanı' isimli kabarenin çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Profesyonel oyuncu kadrosu ile seyirciyle buluşmak için gün sayan ekip, haftanın belli günlerinde sanatın başkenti Yenimahalle'de ücretsiz tiyatro ziyafeti sunacak.

Sanat ve sanatçılara büyük önem verdiklerini her fırsatta dile getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, belediye olarak sanatı, sanatseverlerle buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Duyar, "Göreve geldiğimiz günden itibaren Yenimahalle'yi Ankara'nın kültür sanat ışığı olma yolunda ilerliyoruz. Bu doğrultuda hareket ederek, vatandaşlarımızı kültür ve sanatla buluşturmaya çalışıyoruz. Belediyemiz bünyesindeki tiyatromuz ise, ücretsiz oyunlarla tiyatroya gitme imkanı bulamayan vatandaşlarımızın imdadına yetişiyor. Geçtiğimiz sezon, başarılı bir çalışma sergileyen tiyatro sanatçılarımızın, bu yıl da hem çocuk oyunları, hem de yetişkinlere yönelik oyunlarla Yenimahalle'nin sanat hayatına renk katacağına inanıyorum. Bu vesileyle bütün vatandaşlarımızı etkinliklerimize bekliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 13:56:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?