18
Mayıs
2024
Cumartesi
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Yenimahallelilerin yeni mekanı

SİNEMA GÜNLERİ

Yenimahalle Belediyesi, geçen sene olduğu gibi bu sene de yaz aylarında eğlenceyi vatandaşın ayağına getiriyor.

Yenimahalleliler, Şentepe'den Çayyoluna 8 farklı yerde 10 farklı sinema filmi ile özledikleri açık havada sinema keyfine doyacaklar.

Sıcak yaz akşamlarında evlerine kapanmak istemeyen vatandaşlar, yıldızlar altında sinema izlemenin tadını çıkaracak. Türk sinemasının değerli ve klasikleşmiş yapıtlarının yanı sıra gösterimden yeni kalkan filmleri dev ekranda izleme keyfi yaşayacak olan Yenimahalleliler, 16 Temmuz'dan itibaren evlerinde değil açık hava sinemasında olacak.

Sıcak yaz akşamlarında Yenimahallelilerin geçmişte yaşadıkları gibi eğlenceli ve güzel akşamlar yaşamalarını istediklerini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, şöyle konuştu: "Birbirinden güzel 10 film, vatandaşlarımızı yaz akşamlarında bir araya getirecek. Yaz aylarının sıcak akşamlarında Yenimahalleliler Sinema Günleri ile nefes alacak ve belki de izleyemedikleri filmleri açık hava da izleme imkanı bulacaklar. Geçen senede düzenlediğimiz Sinema Günleri, Yenimahallelilerden tam not

almıştı. Bu sene çok daha fazla sayıda filmi sinemaseverlerle buluşturacağız. Patlamış mısır eşliğinde eğlenceli akşam yaşayacaklar. Herkes davetlidir."

İlk ayağı Çayyolu Atapark'ta başlayacak olan Sinema Günleri Ağustos ayının ilk haftasına kadar Yenimahallelileri bir araya getirecek. Yenimahalle Belediyesi'nin düzenlediği Sinema Günleri, Beyaz Melekten Beynelmilel'e, Selvi Boylum Al Yazmalım'dan Başka Dilde Aşk'a kadar birçok filmi Yenimahallelilerle buluşturacak. Sinema takvimine Kültür Sosyal Müdürlüğünden ulaşabileceği belirtildi.

SİNEMA GÜNLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 12:44:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?