26
Mayıs
2024
Pazar
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Yenimahalle'ye sanatçı çıkartması

Ünlü tiyatro sanatçıları Rutkay Aziz ve Altan Erkekli, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

Avrupa Yakası'nın başarılı oyuncusu Rutkay Aziz ve TV dizilerinin sevilen yüzü Altan Erkekli, ziyaret ettikleri Başkan Yaşar'ın sanata ve sanatçıya verdiği değerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Ünlü tiyatro oyuncularını ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Yaşar ise, "Tiyatro toplumumuzun değerini bilmesi gereken bir sanat dalıdır. Özellikle çocuklarımızın olumlu gelişmesi açısından bu sanat dalıyla tanıştırılması ve yönlendirilmesi gerekiyor. Bizler de tiyatro için elimizden gelen desteği ve hizmeti sunmaya çalışıyoruz" dedi.

Çayyolu'nda yapmayı planladığı Sanatçı Köy'ü projesini sanatçılarla paylaşan Başkan Yaşar, "Profesyonel sanatçılar ile bu işe gönül veren insanların yan yana çalışabilecekleri bir tesis yapmayı düşünüyorum. Burada resim, tiyatro, müzik atölyeleri ile sahneler bulunacak. Ressamlar resimlerini yapıp sergileyebilecekler, tiyatrocular oyunlarını burada sahneleyebilecek, müzisyenler konserler verebilecek. Projeyi kapsamlı ve katılımı çok yüksek olacak şekilde hazırlayacağız" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2009 Pazar 16:45:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?