19
Mayıs
2024
Pazar
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Zabıtanın bayram denetimleri sürüyor

Yenimahalle Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan Bayramı'nda da denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Zabıta ekipleri, Yenimahalle sınırları içinde devriye gezerek, kaldırımları işgal etmeye çalışan esnafa göz açtırmıyor. Genel kontrollerin ardından fotoğrafla tespit edilen dükkan sahipleri uyarılıyor. Uyarıları dikkate almayarak, kaldırımları kendi dükkanlarının devamı gibi kullanmaya çalışanlar hakkında ise gerekli yasal işlemler yapılıyor.

Yenimahalle'de yaşayan vatandaşların huzurunu bozmak isteyenlere asla fırsat vermeyeceklerini ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, bu konuda belediyeye bağlı zabıta ekiplerinin bayramın daha huzurlu geçmesi için gerekli her türlü önlemi aldığını söyledi.

Yenimahalle'nin nüfusunun her gün daha da arttığını ve bu şartlar altında bölgeye hakim olabilmek için zabıta ekiplerinin gece gündüz devriye gezdiklerini belirten Duyar, "Halkımızı huzursuz edecek ve onların rahatını kaçıracak en küçük bir ortama bile asla müsaade etmeyiz. Belediye olarak elbette ki, dürüst esnafımıza her zaman destek veririz. Ancak kurallara aykırı hareket eden, sağlıksız ortamlarda üretim yapıp satan, vatandaşlarımızı aldatmaya çalışan ya da kaldırımları işgal ederek adeta depo niyetine kullanmak isteyen esnafla tabii ki mücadele ediyoruz ve edeceğiz de. Hiç kimseye haksızlık etmek gibi bir niyetimiz yok. Ama halkımıza haksızlık etmeye çalışanlara da geçit vermeyiz" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 12:43:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?