3
Mayıs
2024
Cuma
ÇANKIRI

Çankırı Meslek Yüksekokulu'na 'Roberta D. Cain' ödülü

Ankara Üniversitesi (A.Ü.) Çankırı Meslek Yüksek Okulu’na "Roberta D.Cain" organizasyon başarı ödülü verildi.

Merkezi ABD’de bulunan Uluslararası Mesleki ve Teknik Eğitim Birliği’nin 12 Aralık 2003 tarihinde ABD’de yapılan yönetim kurulu toplantısında, 20-22 Ekim 2003 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Ankara Üniversitesi-IVETA bölgesel konferansındaki başarılı organizasyonundan dolayı A.Ü. Çankırı Meslek Yüksekokulu’na "Robert D. Cain" organizasyon başarı ödülü verildi.

Başarı belgesi, Uluslararası Mesleki-Teknik Eğitim Birliği (IVETA) adına IVETA Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Dr. Christopher Parkin tarafından ABD’deki toplantıya katılamayan IVETA Doğu Avrupa ve Orta Asya Bölgesel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Sabahattin Balcı’ya teslim edildi.

Dünyanın birçok ülkesinde üyesi bulunan IVETA, mesleki ve teknik eğitim alanında her yıl olağan konferans ve bölgesel konferanslar düzenlemekte, birisi haber, diğeri akademik olmak üzere iki dergi yayınlamaktadır. IVETA’nın 1998 yılında yıllık konferansı yine Ankara Üniversitesi Çankırı Meslek Yüksekokulu tarafından Ankara’da düzenlenmişti. Bu yıl düzenlenen bölgesel konferansta mesleki ve teknik eğitim alanında 17’si yurt dışı olmak üzere 45 bildiri sunuldu.

ÇANKIRI-(İHA)
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2003 Salı 12:31:56
Güncelleme :23 Mart 2004 Salı 21:15:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?