19
Mayıs
2024
Pazar
KURŞUNLU - ÇANKIRI

Kurşunlu kazada ölenlere ağladı

Pazar günü sabah saatlerinde Ankara’dan minibüsle Çankırı’nın Kurşunlu İlçesi Kapaklı Köyü’ne baba evine iftar yemeğine gelmekte iken, trafik kazasında hayatını kaybeden Sarıkaya ailesinin 9 ferdi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kurşunlu Kaymakamı Tuncay Dursun, askeri ve mülki erkan ile kalabalık bir vatandaş topluluğunun katıldığı cenaze töreni, Kurşunlu’nun Kapaklı Köyü’nde yapıldı. 9 cenazenin aynı anda olması nedeniyle cenaze namazı harman yerinde kılındı. 6 imamın kıldırdığı cenaze namazında Sarıkaya ailesinin kalan fertlerinin feryatları yürekleri dağladı. Baba Hüseyin Sarıkaya, evlatlarının defni sırasında, "Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın" diye feryat ederken, ailenin diğer üyeleri, "Bir değil, iki değil. Nasıl dayanacağız bu acıya?" diye sordular.

Cenazelerin defini için hazırlıkların Kurşunlu Kaymakamlığı’nın nezaretinde Kurşunlu Belediyesi, diğer kamu kuruluşları ve köy tüzel kişiliğinin katkılarıyla yapıldığı bildirildi. On kişilik hazırlanan mezar yerlerinin 9’una definler gerçekleştirildi.

.
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2004 Salı 11:37:41
Güncelleme :12 Temmuz 2006 Çarşamba 12:39:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?