31
Mayıs
2024
Cuma
ŞABANÖZÜ - ÇANKIRI

Kapalı spor salonu

İl Özel İdaresi, Kaymakamlık, Belediye, ilçemiz İşadamları ve halkın katkılarıyla yapımı tamamlanan ve bir önceki ilçe Kaymakamımızın adı verilen Kaymakam Memduh TURA Spor salonu Çankırı Valisi Ali Haydar ÖNER´in katılımlarıyla 22 Ocak 2008 Salı günü coşkulu bir törenle hizmete girdi.

Tören kurdele kesimi ile başladı. Daha sonra Çankırı Valisi Ali Haydar ÖNER yaptığı konuşmada “Şabanözü´de böyle bir salonun yapımına katkıda bulunanlara, özellikle projenin başlama ve yapım aşamasındaki dönemin Kaymakamı Memduh TURA ve Belediye Başkanı Ali ÇAPCI ile tamamlanma aşamasında Kaymakam Serkan ŞEKER´e teşekkür etti. Gençlerin spor yapabileceği bu salonda nice şampiyonlar çıkmasını dileyerek, salonun ilçemize ve Türk sporuna hayırlı olmasını” diledi. 

Konuşmalardan sonra Şabanözü Yarenleri Halay Ekibi gösterisinin devamında, Valimiz Ali Haydar ÖNER ve ilçe Kaymakamımız Serkan ŞEKER salonun yapımına katkıda bulunanlara, kitap okuma yarışmasında ve ilçeler arası spor karşılaşmalarında birinci olan Şabanözü Lisesi öğrencilerine hediyeler takdim ettiler. Şabanözü Belediye Meclisince ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Şabanözü Fahri HEmşehrisi kabul edilen Kaymakam Memduh TURA´ya, Belediye Başkanı Hüseyin ÇULHA tarafından “Fahri Hemşehrilik Beratı” verildi.

Kültür Bakanlığı Türk Dünyası Müzik Topluluğu Konseri ile devam eden tören, Belediye Yaren Evinde verilen yemekle sona erdi.

şabanözü belediyesi
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2008 Salı 12:11:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?