20
Mayıs
2024
Pazertesi
ŞABANÖZÜ - ÇANKIRI

Şabanözü atık su projesi

PROJE HAKKINDA...


ÇANKIRI -Şabanözü Sanı Deresi Islahı ve Atıksu Arıtma Tesisi Projesi
Şabanözü Belediyesi tarafından hazırlanan “Sanı Deresi Islahı ve Atıksu Arıtma Tesisiı Projesi” Avrupa Birliği Hibe programlarından 1.981.389,10 Euro karşılıksız hibe almaya hak kazandı. 


PROJENİN HEDEFLERİ


Şabanözü Sanı Deresinin ıslahı ve atık su tesisinin tamamlanması ise gerçekleştirilecek alt yapı projesi ile bölgesel kalkınmasının sağlanması ve diğer bölgelerle olan gelişmişlik farklarının azaltılması...

Ekolojik dengenin sürdürülebilirliğine destek vermek...

Halk sağlığı alanında gelişme kaydetmek... 


SAMSUN, KASTAMONU ve ERZURUM Düzey 2 bölgeleri kalkınma programı, küçük ölçekli altyapı hibe programının genel hedefi yaşam koşullarını iyileştiren ve özel yatırımları kolaylaştıran küçük ölçekli altyapı projelerini destekleyerek hedef bölgelerde ekonomik ve sosyal kalkınmayı teşvik etmektir. 2002 yılında yapılan bölgesel GZFT (Güçlü Yönler, Zayıf Yönler, Fırsatlar, Tehditler) çalışmaları sırasında tespit edilen önceliklere hitap edecek olan Küçük Ölçekli Altyapı Hibe Programı, bölge halkı ve yerel işletmeler için gerekli olan kamu hizmetlerinin inşasını kolaylaştıracak ve bu şekilde bölgelerdeki yaşam standardını yükseltecektir.

şabanözü belediyesi
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2008 Salı 12:02:21
Güncelleme :12 Şubat 2008 Salı 12:43:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?