18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAPRAKLI - ÇANKIRI

Yapraklılılar Derneği kuruldu

Yapraklılar, dernek çatısı altında buluştu. Yapraklı Kültürel Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği, birinci olağan kongresini düzenledi.

Kongrenin açılışında konuşan Dernek Kurucu üyesi Ali Hasekioğlu, "Faaliyetlerimizi, ilçemizin yanısıra, tüm köylere ve büyük şehirlerde yaşayan hemşehrilerimize kadar ulaştırmayı hedefledik" dedi.

Doğum, ölüm, nişan, düğün gibi olaylarda tüm Yapraklılar'ın yanında olacaklarını dile getiren Hasekioğlu, "Her köyden ve ilden seçilecek sorumlu üyelerimizle anında haberleşme ağı kurulacağız. Yapraklı ve köylerimiz, derneğimiz vasıtasıyla gerçek gücünü gösterecek" diye konuştu. Hasekioğlu, tüm hemşehrilerini, derneğe üye olmaya davet etti.

Yapılan olağan kongrede Dernek Yönetim Kurulu'na; Recep Yılmaz, Mahmut Kaya, Şahin Bişkin, Faruk Resul ve Ali Korgun, denetleme kuruluna ise İsmail Bişkin, İsmail Doğan ve Ali Koç seçildi.


.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2005 Perşembe 09:59:43
Güncelleme :13 Kasım 2005 Pazar 13:35:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Nurettin karakaya IP: 213.139.192.xxx Tarih : 16.07.2005 18:14:24
Sayın:Yapraklı Dernek yöneticileri; Yapraklı Derneğinin kurulmasında emeği geçen tüm hemşerilerime öncelikle teşekkür ediyorum. Derneğin faaliyete bulunduğu adresi ve telefon numarasını rica ediyorum. Kendim Çakırlar Köyü Yard.Derneği Muhasip üyesiyim, sizlerle tanışmak bir araya gelip yardımlaşma dayanışma içinde olmak istiyorum. Saygılarımla, Nurettin KARAKAYA