16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

165 yıllık gururumuz

TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN 165. YILDÖNÜMÜ

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşu'nun 165. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Karaman Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Vali Fatih Şahin'i makamında ziyaret etti.

Vali Fatih Şahin ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Sizlerin her zaman moralinizin en üst düzeyde olmasını arzu ediyoruz. Tabi yetişmiş insan gücü çok önemli. Sizlerin de her alanda yetişmesi, dünyadaki gelişmeleri takip etmesi, alanlarınızda her konuya hakim olmanız ve işinizi en iyi şekilde yapmanız çok önemli. Bunu önemsiyorum. Bu gelişen teknolojiye ayak uydurmayı da kapsıyor ki, biz bu anlamda da gurur duyuyoruz sizlerle. İnsan haklarının başında yaşama hakkı geliyor. Önce güvenli ortamda yaşamınızı sağlamanız, ondan sonra sağlıklı olmanız, ondan sonra da eğitimden, fikir hürriyetinden gibi önemli konulardan bahsedebiliyoruz” dedi.

Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez de, “Bizler yerimizi de çok iyi biliyoruz. Hizmeti halkımızın ayağına götürmeyi bir prensip olarak kabul ettik. Onların bizlerden isteklerini, taleplerini anında yerine getirmenin mücadelesi içerisindeyiz. 24 saat esasına göre hukukun içinde kalarak, kanunların bize vermiş olduğu yetkileri sonuna kadar kullanmaktan da bir dakika geri kalmayacağımızı, bunun içinde sıkıntılar da olacağını, riskler de olduğunu biliyoruz. Bu düşünceyle hizmet etmeye devam edeceğiz. Hukuk diyoruz ve herkese adaletle hizmet etmeyi hep dün de söylüyoruz, bugün de söylüyoruz. Bu işlerin arasında sosyal faaliyetlerimiz de devam ediyor. Çünkü sadece suçlularla mücadelenin emniyet tedbirleriyle oluşacağını biliyoruz. Yavrularımızın, gençlerimizin ailelerimizi de bu suçu oluşturan faktörlerin dışında tutmaya çalışıyoruz. Yaptığımız etkinliklerde devletin şefkatli yüzünü göstermeye çalışıyoruz. Gördükleri olumsuzlukları ve güzellikleri bizlerle paylaşmalarını istiyoruz” diye konuştu.

TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN 165. YILDÖNÜMÜ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 15:59:00
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 17:55:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?