16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

18 aylık torunuyla fidan dikti

18 AYLIK TORUNUYLA FİDAN DİKTİ

Karaman'da 21 Mart Orman Haftası nedeniyle halka ücretsiz fidan dağıtılırken, 65 yaşındaki bir kişi 18 aylık torunuyla birlikte geldiği ormanlık alana fidan dikti.

İl Çevre ve Orman Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Parkı'nda düzenlenen programla halka ücretsiz fidan dağıtıldı. 2 bin fidan yaklaşık 30 dakika içinde tükenirken, Çevre ve Orman Müdürü Ahmet Duran, ağaç sevgisini aşılamaya çalıştıklarını söyledi. Duran, "Karaman coğrafi olarak en az yağış alan yerlerden biri. Yapılan tüm çalışmalara rağmen orman varlığımız yeterli seviyede değil. Bunu arttırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Başarılı olabilmek için vatandaşın desteğine de ihtiyacımız var. Onun için

vatandaşa ağaç sevgisini aşılayabilmek için burada bedava fidan dağıtacağız. Bu fidanların büyüyüp ağaç olduklarını görmek herkesi mutlu edecektir" dedi.

Törenin ardından Dereköy'de bulunan Türk Dil Ormanı'nda aileler çocuklarıyla birlikte fidan dikti. 65 yaşındaki Muharrem Bozkur'un, yanında getirdiği torunu 18 aylık Rüveyda Sena Bozkur ile birlikte fidan dikmesi dikkat çekti.

18 AYLIK TORUNUYLA FİDAN DİKTİ
18 AYLIK TORUNUYLA FİDAN DİKTİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2010 Pazar 15:27:04
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 10:18:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?