16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

300 fidan toprakla buluştu

Karaman'da, Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Emniyet Müdürlüğü Huzur Ormanı'na 300 adet çam ve sedir fidanı dikildi.

Mersin yolu Yarma mevkisinde bulunan Emniyet Müdürlüğü Huzur Ormanı'ndaki fidan dikimine, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, daire müdürleri, şube müdürleri ve emniyet mensupları katıldı.

Burada bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, "Emniyet Teşkilatı suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla görev ifa etmektedir. Bu görevin yanı sıra içerisinde yaşadığımız toplumun değerlerine de saygılı olarak diğer görevlerimizi ifa etmekteyiz. Günümüzde ülkemizin doğal güzelliğini ve zengin kaynağı olan ormanları korumak, yeni orman alanlarını oluşturmak için bu görevi yapmaktayız” dedi.

Sönmez, Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü münasebetiyle birçok etkinliklerinin bulunduğunu belirterek, "İl Emniyet Müdürlüğü personelimiz ile birlikte çam ve çeşitli türlerde fidan diktik. Teşkilatımızın 167. kuruluş yıldönümünü en güzel şekliyle kutlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Daha sonra Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve emniyet mensupları 300 adet çam ve sedir fidanını toprakla buluşturdu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2012 Perşembe 18:43:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?