16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

500 fidan toprakla buluştu

Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesine bağlı Akarköy'de 500 adet sedir fidanı toprakla buluştu.

Fidan dikme törenine Karaman Valisi Fatih Şahin, İl Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, Kazımkarabekir Kaymakamı Abdurrahman İçyer, Kazımkarabekir Belediye Başkanı Muammer Sarı, daire müdürleri ile İl Genel Meclis üyeleri ve köy halkı katıldı.

Vali Fatih Şahin fidan dikiminde yaptığı konuşmada, tüm köylerin en iyi hizmeti alabilmesi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, "Yapılan çalışmalar neticesinde asfaltsız köy yolumuz, içme suyu olmayan köyümüz kalmadı. Bu hizmetlerin yanı sıra muhtarlarımızın köyleriyle ilgili sıkıntılarını dile getirmek amacıyla yapacakları yazışmalar için bilgisayarlar dağıttık. Köy konağı olmayan köylerimize de prefabrik konaklar kuruldu” dedi.

Konuşmaların ardından Akarköy girişine 500 adet sedir fidanı törene katılan davetliler tarafından toprakla buluşturuldu. Daha sonra Vali Fatih Şahin başkanlığındaki heyet Kazımkarabekir ilçesine geçerek burada Halk Kütüphanesi'nin açılışını yaptı. Açılış sonrasında öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Şahin, kütüphanenin eksikliklerinin giderilmesi ve binanın gerekli tadilatının yapılması için talimat verdi. Heyet daha sonra Kazımkarabekir Hükümet Konağı'nda yenilenen toplantı salonunun da açılışını yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 13:17:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet Seker IP: 84.171.211.xxx Tarih : 1.12.2008 16:50:09

ilimizin yesillendirilmesi güzel, fakat sedir yerine ceviz fidanlari dikilse insanlarimiz ayni zamanda ürünlerindende faydalanir. Yetkililere duyurulur. Saygilarimla