21
Mayıs
2024
Salı
KARAMAN

Akgün: AB Türkiye’ye müzakere verecektir

AKP Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, 17 Aralık’ta Avrupa Birliği’nin (AB), Türkiye’ye müzakere tarihi vereceğine inandıklarını söyledi.

Son siyasi gelişmelerle yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vermek üzere Öğretmenevi’nde bir basın toplantısı düzenleyen Milletvekili Mevlüt Akgün, "Türkiye verilen tüm ev ödevlerinin tamamına yakınını yapmıştır. Bu nedenle de yıllardan beri ülkemizin gündeminde olan yasaları bir bir çıkarmıştır. Türkiye şuanda 17 Aralık tarihine kitlenmiş durumda. Bizim AKP olarak inancımız, 17 Aralık’ta AB’nin Türkiye’ye müzakere tarihi vermesi yönündedir" dedi.

Karaman’la ilgili yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Akgün, Karaman’ın yıllardır özlemini çektiği KOP ve Mavi Tünel Projesi’nin önümüzdeki yıl hayata geçeceğini söyledi. 35 yıllık özlemin, projenin hayata geçmesiyle gerçekleşeceğini anlatan Akgün, "Bu projenin gerçekleşmesinde Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan bizzat devreye girmiştir ve yakından ilgilenmektedir" diye konuştu.

Karaman’da 2005 yılı içerisinde özellikle yapımı devam eden duble yolların bitirilmesi için ödenek desteğini aldıklarını da ifade eden Akgün, Karaman’a Polis Meslek Yüksek Okulu açılması için çalışmalar yaptıklarını da kaydetti.

karaman
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2004 Cumartesi 16:48:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?