16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

AKP aday adaylarını tanıttı

KARAMAN AK PARTİ'DE ADAY ADAYI TANITIMI

Karaman'da AK Parti Milletvekili aday adayları tanıtım toplantısı düzenlendi.

Otağ Öğretmenevi Tesisleri'nde düzenlenen tanıtım toplantısına AK Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, AK Parti Karaman İl Başkanı Süleyman Atik, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı.

Milletvekili aday adayları salona girişlerinde meşalelerle karşılandı. Törende konuşan AK Parti Karaman İl Başkanı Süleyman Atik, "Böyle mutlu bir günde değerli teşkilat mensuplarıyla bir arada bulunmanın sevincini ve bahtiyarlığını yaşıyorum. AK Parti ailesi olarak 12 Haziran 2011 genel seçimlerine giderken, teşkilatlarımızın bir olma, beraber olma azmi ve gayretinde olmaları her zamankinden daha fazla önem arz etmektedir. AK Parti'mizde milletimize hizmet için ben de varım diyen aday adayı arkadaşlarımızı birazdan dinleyeceksiniz. Karar vermek gerçekten çok zor. Çünkü aday adaylarımızın her biri gerçekten birbirinden mütevazi şahsiyetlerden oluşuyor" dedi.

Konuşmaların ardından Karaman'da AK Parti'den Milletvekili aday adaylığını açıklayan 14 kişi kürsüye çıkarak partililere kendilerini tanıttı.

KARAMAN AK PARTİ'DE ADAY ADAYI TANITIMI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2011 Pazartesi 19:16:05
Güncelleme :22 Mart 2011 Salı 09:17:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?