17
Mayıs
2024
Cuma
KARAMAN

AKP'lileri buluşturan iftar

KARAMAN'DA AK PARTİLİLER İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Karaman'da AK Partililer, il teşkilatının verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti İl Teşkilatı'nın Otağ Öğretmenevi Tesisleri'nde düzenlediği iftar yemeğine, AK Parti Karaman Milletvekilleri Lütfi Elvan, Mevlüt Akgün, İl Başkanı Süleyman Atik, belde belediye başkanları ile partililer aileleriyle birlikte katıldı. İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan AK Parti Karaman İl Başkanı Süleyman Atik, 14 Ağustos 2001 tarihinin Türkiye için büyük ve destansı bir yolculuğun başlangıcı olduğunu söyledi. Bugün burada bir araya gelmemizin bir güzel tarafı da partimizin 9. kuruluş yıldönümü olmasıdır diyen Atik, "AK Parti Türkiye'ye her gün bir devrim yaşatmakta, yurtta ve dünyada yeni bakış açıları tesis ederek yeni dünya düzeninde yeni gök kubbeler bina etmektedir. 9 yıl boyunca maruz kaldığımız engellemeler karşısında demokratik duruş ve tutarlı politikamızdan fire vermedik. Bu gayeyle çıktığımız bu kutlu yolda birlik ve beraberlik içinde daha nice yılları başarılarla taçlandırıp, milletine hizmet etmeyi bir ibadet sayan anlayışımızla 'durmak yok yola devam' diyoruz" dedi.

Başkan Süleyman Atik, "AK Parti, 9 yıldır Türkiye'nin lideri, dünyanın gözdesi, milletinin umudu, istikrarı ve itibarı olmuştur. Bizler de AK Parti'nin bünyesinde, Başbakanımızın önderliğinde, memlekete ve millete hizmet edebildiğimiz için kendimizi şanslı görüyoruz. Bu şuurla AK Parti teşkilatları olarak Ramazan ayı içinde planladığımız çalışmamıza aralıksız devam ediyoruz.

Konuşmasında 12 Eylül'de yapılacak olan referanduma da değinen Atik, 12 Eylül tarihi yeni bir başlangıcın tarihidir. Memleketi karanlık yıllara mahkum eden, halkına düşmanlık besleyen bir zihniyetin 30 yıl sonra son kalıntılarının temizleneceği gündür. 12 Eylül 2010 çok önemli bir halkoylamasına şahitlik edeceğiz. Ülkemizi karanlık dehlizlere sürüklemek isteyenlere dur deyip "yeter söz milletindir" diyenlere Evet diyeceğiz diye konuştu.

KARAMAN'DA AK PARTİLİLER İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2010 Pazar 11:25:01
Güncelleme :15 Ağustos 2010 Pazar 13:51:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?