16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Amcasını av tüfeği ile öldürdü

AMCASINI AV TÜFEĞİ İLE ÖLDÜRDÜ

Karaman'da amca ile yeğen arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada tüfekle vurulan amca hayatını kaybetti.

Olay, saat 23.45 sıralarında Mümine Hatun Mahallesi 1416. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, amca Musa Altuntaş (46) alacağı bulunduğu ileri sürülen yeğeni N.A'nın evine geldi. Yeğenini dışarıya çağırarak alacağını isteyen amca ile yeğeni arasında tartışma çıktı. Tartışmanın bir süre sonra kavgaya dönüşmesi üzerine N.A., evinden aldığı kendisine ait av tüfeği ile amcası Musa Altuntaş'a bir el ateş etti. Amca Altuntaş, boğazına isabet eden saçmalarla olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın

polise bildirilmesi üzerene eve gelen ekipler, N.A'yı gözaltına aldı. Polis, olayın meydana geldiği sokağı iki taraflı güvenlik şeridi çekerek kapattı. Olay yeri inceleme ekibi ölen şahsın yanında bir bıçak buldu. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Musa Altuntaş'ın cesedi belediyeye ait cenaze aracı ile otopsi yapılmak üzere Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Altuntaş'ın evin 50 metre uzağına park ettiği motosikleti de polis tarafından otoparka çekildi.

Gözaltına alınan N.A, Karaman Devlet Hastanesi'nde polisin geniş güvenlik tedbirleri altında sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Yakınlarından alınan bilgiye göre Musa Altuntaş'ın yeğeni N.A'ya yaklaşık 5 bin liralık borcundan dolayı kefil olduğu ve yeğeninin bu parayı ödememesi üzerine kendisi hakkında tutuklama kararı çıkması nedeniyle parasını istemeye sık sık evine gittiği öğrenildi.

AMCASINI AV TÜFEĞİ İLE ÖLDÜRDÜ
AMCASINI AV TÜFEĞİ İLE ÖLDÜRDÜ
AMCASINI AV TÜFEĞİ İLE ÖLDÜRDÜ
AMCASINI AV TÜFEĞİ İLE ÖLDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2011 Pazar 10:30:02
Güncelleme :15 Mayıs 2011 Pazar 11:08:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?