16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Annelerinin cenazesine giderken öldüler

Karaman'dan, İstanbul'da ölen annelerinin cenazesini almak için yola çıkan kardeşlerin bulunduğu otomobil Konya'da TIR'la çarpıştı. Kazada kardeş olan 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, sabaha karşı saat 04.30 sıralarında Ereğli Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karaman'dan Konya'ya seyreden Mustafa Çimen idaresindeki 70 AK 019 plakalı otomobil, Ereğli Kavşağı'na geldiği sırada Adana istikametinden gelen Merih Pirli yönetimindeki 34 VV 6856 plakalı TIR'la trafik ışıklarının yanmaması nedeniyle aynı anda geçmeleri sonucu çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Emine Kunt olay yerinde, kardeşi Ahmet Bottan ise kaldırıldığı Konya Numune Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Otomobil sürücüsü Mustafa Çimen ağır yaralanırken, TIR sürücüsü şoka girdi.

Öte yandan, ölen Emine Kunt ile Ahmet Bottan'ın, anneleri Ayşe Bottan'ın İstanbul'da rahatsızlanarak hayatını kaybettiği ve annelerinin cenazesini almak için yola çıktıkları öğrenildi. Bugün Konya Numune Hastanesi'nden alınacak olan cenazelerin, anne Ayşe Bottan'la birlikte toprağa verileceği bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2008 Çarşamba 12:45:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?