16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Asfaltsız yol kalmayacak

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, 2012 yılında belediyenin imkanlarıyla 200 bin ton, ihale yoluyla da 100 bin ton asfalt dökeceklerini söyledi.

Yeni sezonda yapacakları çalışma ile asfaltsız yol kalmayacağını belirten Belediye Başkanı Uğurlu, belediye olarak yeni sezonda Karaman'ın en büyük asfalt çalışmasının yapılacağını kaydetti.

Bunun için belediye araç parkının asfalt seriminde kullanılacak yeni iş makineleriyle güçlendirildiğini ifade eden Uğurlu, "Her türlü planlamamızı yaptık. Hazırlıklar tamamlandı. Çalışma sezonunu başlatmak için havaların düzelmesini bekliyoruz. Doğal gaz çalışmaları ile elektrik ve telefon kablolarını yer altına alma çalışmaları ilgili firmalarca sürdürülüyor. Bir süre önce 100 bin tonluk asfalt ihalesi yaptık. Bunun yanında kendi imkanlarımızla 200 bin ton asfalt sereceğiz. Yani sezon bittiğinde asfaltlanmamış hiç bir yol kalmayacak. Bu seneki yapılacak çalışma Karaman Belediyesi'nin tarihindeki en büyük asfalt çalışması olacak” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2012 Pazartesi 17:22:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İSAYİK IP: 95.7.43.xxx Tarih : 12.03.2012 16:03:54

GÜZEL.... YETKİLİLERDEN ŞUNU BEKLİYORUM, ASFALT YAPILIRKEN LÜTFEN AVRUPA ÜLKELERİNDEKİ YOLLARA BİR BAKSINLAR.. VEYA UZAĞA GİTMESİNLER KONYA'NIN MERKEZİNDEKİ YOLLARI BİZAHMET GİDİP GÖRSÜNLER.... VE KARAMANA YAKIŞIR BALIK SIRTI SU BİRİKMEYEN SAĞLAM ASFALT YAPSINLAR