16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Atik yeniden aday

AK Parti Karaman İl Başkanı Süleyman Atik, parti genel merkezinin desteğiyle 4. olağan il kongresinde yeniden aday olacağını açıkladı.

AK Parti il binasında Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer, Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek ve partililerin katılımıyla düzenlediği basın toplantısında konuşan il başkanı Atik, 24 Mart tarihinde yapılacak il kongresinde yeniden aday olacağını açıkladı.

Atik, “11 Mart tarihinde Karaman il teşkilatımızda bir temayül yoklaması yapıldı. Temayül yoklaması neticesinde ben ve bir arkadaşımın ismi değerlendirmeye alındı. Parti genel merkezine çağrılarak yeniden aday olabileceğim bildirildi” dedi.

İl kongresinin birlik, beraberlik, kardeşlik duyguları içerisinde hiç kırılmadan, darılmadan yapılacağını dile getiren Atik, “Biz genel merkezin takdirini kendimize düstur bilir, bu çerçevede teşkilat bilinci içerisinde hareket etmeyi kendimize şiar edinmiş bireyleriz” diye konuştu.

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu’da hizmet üretmek için uyumun şart olduğunu belirterek, “Parti teşkilatlarının bir birleri ile uyumlu bir şekilde çalışmaları sonucunda hizmet üretilir. Biz il teşkilatımızla belediye olarak son derece ahenkli bir çalışma içerisindeyiz. Dolayısı ile genel merkezimizin yaptığı bu takdiri uygun, yerinde buluyoruz. Bu uyum devam etmesi taraftarıyız” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2012 Çarşamba 18:05:44
Güncelleme :21 Mart 2012 Çarşamba 18:11:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?