17
Mayıs
2024
Cuma
KARAMAN

Babası, oğlunun doğumunu göremedi

Karaman'da doğum yapan eşi için gerekli olan yeşil kart ve evraklarını almak üzere evlerine giden baba, dönüş yolunda geçirdiği trafik kazası sonrası kaldırıldığı hastanede çocuğunun dünyaya geldiği sıralarda hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Karaman'ın Kılbasan beldesinde oturan Osman Pancar (33) hamile olan eşi Özlem Pancar'ı (20) doğum sancılarının artması üzerine beldeden Karaman'daki Karamanoğlu Mehmet Bey Çocuk ve Kadın Hastalıkları Doğumevi Hastanesine getirdi.

Özlem Pancar hastaneye yatırılırken eşi Osman Pancar da hastaneye giriş işlemleri için gerekli olan ve evde bıraktıkları yeşil kartı almak için Kılbasan beldesine geri döndü. Evden yeşil kart ve gerekli belgeleri alan Osman Pancar arkadaşı Ali Altuntaş yönetimindeki 70 AD 160 plakalı otomobil ile Karaman'a gitmek üzere yola çıktı.

Ali Altuntaş yönetimindeki 70 AD 160 plakalı otomobil, Kılbasan-Karaman kara yolunun 4. kilometresinde yolun üzerine oturan ve akli dengesi bozuk olduğu öğrenilen Üzeyir Tığlı'ya çarptı. Kazada Tığlı, olay yerinde hayatını kaybetti. Çarpmanın etkisiyle kafasını cama vurarak ağır yaralanan Osman Pancar, Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Pancar, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Pancar burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

SON NEFESİNİ VERİRKEN ÇOCUĞU DÜNYAYA GELDİ

Osman Pancar'ın hayatını kaybettiği sıralarda, eşi özlem Pancar ise Karamanoğlu Mehmet Bey Çocuk ve Kadın Hastalıkları Doğumevi Hastanesinde sağlıklı bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Kocasının doğan bebeğini görmesini beklerken ölüm haberini alan Özlem Pancar fenalaştı.

Osman Pancar, Kılbasan beldesi mezarlığında dün kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kılbasan beldesinde cenaze törenine katılan vatandaşlar Osman'ın eşi Özlem Pancar ile geçen sene kaçarak evlendiklerini söyledi.

Köylüler, “Osman, eşini çok seviyordu. İlk çocukları olduğu için de çok heyecanlıydı. Fakat çocuğu dünyaya geldiği gün onu göremeden hayatını kaybetmesi çok üzücü” dediler.

AA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2008 Cuma 15:33:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayşegül IP: 88.254.151.xxx Tarih : 20.06.2008 11:16:07

allah rahmet eylesin allah ailesine sabır versin