16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Babasını ipten aldı!

Karaman'da 15 yaşındaki L.E., tavana bağladığı iple intihar girişiminde bulunan babası, 44 yaşındaki babası Nazım E.'yi son anda bıçakla ipi keserek ölümden kurtardı. Boğazında kızarık ve morluklar oluşan Nazım E., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, dün Ahmet Yesevi Mahallesi'nde meydana geldi. Daha önce çalıştığı oto elektrik tamiri yapan işyerinden ayrılan ve 6 aydan bu yana işsiz 6 çocuk babası Nazım E., bir yakınını arayıp "Hakkınızı helal edin" dedi. Ardından da evde kimsenin bulunmadığı sırada odanın tavanına bağladığı ipe intihar etti. Durumdan şüphelenen yakınları da polise, 112 Acil Servise ve lise 1'inci sınıf öğrencisi oğlu L.E.'ye haber verdi. Telefonun görüşmesi ardından koşarak eve giden L.E. de, tavana bağladığı ipte asılı olan babasının can çeşitliğini gördü. Daha sonra mutfaktan aldığı bıçakla ipi kesip babasını son anda ölmekten kurtardı.

Bu sırada eve gelen polis ve sağlık görevlileri müdahalede bulundu. Boğazında kızarıklık ve morluk bulunan Nazım E., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirtilen Nazım E.'nin 11 yaşındaki oğlunun kanser tedavisi görmesi, işsiz ve çevresine olan borçların birikmesi nedeniyle psikolojik bunalım sonucu intihara kalkıştığı iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

...
Yayın Tarihi : 26 Mart 2013 Salı 18:52:10
Güncelleme :30 Mart 2013 Cumartesi 12:22:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?