17
Mayıs
2024
Cuma
KARAMAN

Balkondan külot çalarken yakalandı

KARAMAN’da, 2 ay önce girdiği evlerden 218 kadın külodu ve 68 sütyen çalan 25 yaşındaki Zeynel Eren, yine çamaşır çalarken yakalandı.

Yunuskent Mahallesi’nde, saat 23.00 sıralarında bir apartmanın 3’üncü kat balkonuna tırmanan Zeynel Eren, evden 1 altın künye ve balkona asılan çamaşırlar arasından kadın külodu çaldı.

Ev sahibinin gürültü üzerine uyanarak polisi araması üzerine olay yerine gelen ekipler, 3’üncü kattan inen ve evin duvarının yanında saklanan Eren’i yakaladı. Eren’in üzerinden kadın külotları ve altın künye çıktı. Gözaltına alınan Eren'in, sorgusunun ardından Cumhuriyet Savıclığı’na sevk edileceği bildirildi.

Zeynel Eren, 2 ay önce yine hırsızlık suçundan gözaltına alınmış, evinde yapılan aramada çoğu kırmızı renkte 218 kadın külodu ve 68 sütyen bulunmuştu. Eren’in eşinin de 6 ay önce evini terk ettiği öğrenildi.

Serdar ÖZGÜR/DHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2007 Perşembe 13:19:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
osman kabaktepe IP: 85.98.132.xxx Tarih : 26.08.2007 02:55:44
Artık bu sapıklardan bıktı ve bir an evvel ne gibi bir düzenleme yapılacaksa yapılsın bu sapıklar bir an evvel kaldırılsın belliki tedavi olamıyor çünki bu zat daha öncede çalğıdı kilot ve sütyenler yüzünden akıl hastanesine yollanmımş ve şimdi de yine aynı suçtan yakalanmış ya hırsızlığına bir kılıf uydurmaya çalışıyor yada gerçekten akıl hastası evcilleştirilsin evet en iyisi bu bakın hayvanları bile evcilleştirebiliyoruz bu devirde neden olmasın