16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Başarılı polislere teşekkür

KARAMAN'DA AYIN POLİSLERİ SEÇİLDİ

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü'nün başlattığı “Ayın Polisi” uygulamasında Nisan ayının başarılı personel seçilen 13 polis memuruna teşekkür belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Emniyet Müdürlüğü Brifing Salonu'nda düzenlenen törene, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, şube müdürleri ile teşekkür belgesi alacak olan polis memurları katıldı. Törende bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ödül ve cezanın aynı zeminde yürütüleceğini söylediklerini hatırlatarak, “Bir komisyon kuracağız ve bu komisyonun takdirleri çerçevesinde de her ay bir arkadaşımızı kendi birimlerinden olmak üzere ayın polisi şeklinde ödüllendireceğiz dedik. Buradaki amaç sizlerin güzel hareketlerini, güzel davranışlarını, güzel hizmet anlayışını, diğer arkadaşlara örnek olması noktasından hareketle bir başlangıç olarak gördük. Bu da her ay devam edecek" dedi.

Konuşmanın ardından Nisan ayının başarılı personeli seçilen 13 polis memuruna teşekkür belgeleri ile çeşitli hediyeleri Emniyet Müdürü Sönmez ve şube müdürleri tarafından verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2010 Salı 17:38:03
Güncelleme :13 Nisan 2010 Salı 18:47:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?