17
Mayıs
2024
Cuma
KARAMAN

Başarılı sporculara altın

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Recep Yıldırım, çeşitli müsabakalarda başarılı olan sporcuları altınla ödüllendirdi.

Gençlik Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Recep Yıldırım ile ödül alacak olan sporcular katıldı. Törende konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Recep Yıldırım, “Karaman'ın son yıllarda spordaki başarısı bizleri çok memnun ediyor. Hayal ettiğimiz başarıyı yakalamak için dürüst ve gayretli çalışmalarla bayrağına saygılı, ülkesine sevgi duyan genç nesil yetiştirmek her zaman bizim hedefimiz olmuştur. Gençlik ve Spor Kulübü olarak bu yıl sporcularımız, yurt dışında ülkemizi temsil edecek. Bundan dolayı da çok mutluyuz" dedi.

Yıldırım, konuşmanın ardından taekwondoda minikler 30 kiloda Türkiye Şampiyonu Ayşegül Funda Top, atletizm 3 bin metrede Türkiye Şampiyonu Erdinç Ekin, bin 500 metrede Türkiye Şampiyonu Tuğba Birer, 800 metre erkeklerde Türkiye Şampiyonu Ramazan Sönmez ve dereceye giren Ebru Karademir, Fatma Karaçadır, Zafer Yavuzaslan ile Ayşenur Akpınar'ı Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2007 Perşembe 15:55:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERKAN ÖZEL IP: 88.254.235.xxx Tarih : 9.09.2007 19:51:59

bütün sporcularımızın başarılarının devamını diler gelecekte onlardan çok şeyler bekliyoruz bütün il gençlik spor müdürlüğünede katkılarından dolayı teşekkürler nice başarılara imza atmaları dileğiyle .