16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Basından yeni müdüre ziyaret

KARAMAN GAZETECİLER CEMİYETİ'NDEN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Küçükcicibıyık ve basın mensupları, Karaman İl Emniyet Müdürü Lütfi Sönmez'i makamında ziyaret etti.

Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkan Ahmet Küçükcicibıyık, son Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Karaman İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Lütfi Sönmez'e görevinde başarılar diledi. Ziyarette Karaman basını hakkında bilgi veren Küçükcicibıyık, polisle işbirliği içinde çalıştıklarını söyledi.

Emniyet Müdürü Sönmez ise, Karaman'ın görev yaptığı iller arasında ayrı bir önem taşıdığını ifade etti. Sönmez, “Karaman'da olmaktan mutluluk duyuyorum. Karaman halkına hizmet etmekten de onların güven ortamında hayatlarına devam etmeleri konusunda, bizlerin yanında olmalarını bizimle güzellikleri bunun yanında varsa hatalarımızı paylaşmalarını bekliyorum. Çünkü toplumun desteğini alamayan hiçbir hizmetin başarılı olamayacağına inanıyorum. Bundan dolayı huzurlu güzel eğiten, üreten ve ticaretini yapan bir şehrin güvenliğini sağlayabilirsek bundan mutluluk duyacağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 16:59:03
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 17:09:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?