16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Bilgi yarışmasında ter döktüler

KARAMAN'DA TRAFİK BİLGİ YARIŞMASI SONUÇLANDI

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Karaman İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde organize edilen Trafik Bilgi Yarışması'nın finali yapıldı.

İlköğretim okullarının katıldığı yarışmanın finali, Yunus Emre Konferans Salonu'nda yapıldı. Programa Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Hasan Hüseyin Oduncu ve Selmani Karaçam, Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü Asilkan Öztürk, daire müdürleri ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Yarışmada öğrencilere, trafik uygulamaları hakkında 20 soru soruldu. Okulları adına grup sözcülerinin de yardımıyla doğru cevap veren okullar kıyasıya yarıştı. Yarışmada, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu birinci, Doktor Sadık Ahmet İlköğretim Okulu ikinci, Anafartalar İlköğretim Okulu ise üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye giren öğrenciler cumhuriyet altını ile ödüllendirilirken, birinci okula dizüstü bilgisayar, ikinci okula dijital fotoğraf makinesi, üçüncü okula da yazıcı hediye edildi. Yarışma sonunda dereceye giren okulların Trafik Haftası kutlamaları için düzenlenecek olan törende ödüllerinin verileceği belirtildi.

KARAMAN'DA TRAFİK BİLGİ YARIŞMASI SONUÇLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2010 Perşembe 13:01:04
Güncelleme :29 Nisan 2010 Perşembe 16:26:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?