21
Mayıs
2024
Salı
KARAMAN

Bilgisayar çaldı,kaza yapınca yakalandı

Karaman'da bir internet kafeden bilgisayar çalarken polisin durumu farketmesi üzerine otomobiline binerek kaçan şahıs, uzun süren kovalamacanın ardından kaza yapınca yakalandı. 

Olay, saat 03.00 sıralarında, Yunuskent Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ü.B. ve R.T'ye ait internet kafenin ön kapı camını kırarak içeriye girdi. Bu sırada bölgede devriye görevi yapmakta olan polis ekibi, işyerine ait kapı camının kırık olduğunu farketti. Olay yerinde güvenlik önlemi almak istendiği sırada kafeye giren şahıs karanlıktan faydalanarak otomobiliyle kaçmaya başladı. Şahsın kaçtığını gören polis ekipleri ise otomobili takip etti. Çok sayıda polis ekibini peşine takan Ü.B, uzun süren yaşanan kovalamacanın ardından Anadolu Lisesi yanında aracının kontrolünü kaybederek kaldırıma çıktı. Kaldırımda bulunan ağaca çarparak durabilen araçta bulunan Ü.B. kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Polis ekipleri araç içinde yaptıkları incelemede 1 adet bilgisayar kasası ve bu kasaya ait malzemeler ele geçirdi. Gözaltına alınan Ü.B, polise verdiği ilk ifadesinde hırsızlık olayını kardeşi E.B'nin gerçekleştirdiğini söylemesi üzerine ekipler, aynı gece E.B'yi de yakalayarak gözaltına aldı. 

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen 2 kardeş, ifadeleri alındıktan sonra sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2006 Perşembe 18:20:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?