16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Buzlanmaya karşı 90 ton tuz

Meteoroloji yetkililerinin İç Anadolu bölgesindeki yoğun kar yağışı uyarısı sonrası Karaman Belediyesi'nin hazırlıklarını tamamladığı bildirildi.

Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, yaptığı yazılı açıklamada belediye olarak kışın olumsuzluklarına karşı Belediye olarak hazırlıklarının aylar öncesinden tamamlandığını belirtti.

Meteoroloji yetkililerinin bu hafta Karaman ve çevresinde görülebilecek yoğun kar yağışı uyarısı sonrası hazırlıkları tekrar gözen geçirdiklerini ifade eden Başkan Uğurlu, şunları kaydetti:

"Belediye olarak kışın yaklaşması ile birlikte hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Tuz ve özel karışım solüsyon stoklarımızda yeteri kadar var. Ayrıca bozulan yollar için özel karışım kış şartlarına dayanıklı rotmiks asfalt stoğumuzda mevcut. Belediye bünyesinde kurulan kriz masası ihtiyaç olduğunda hemen toplanabilecek şekilde ayarlandı. Yani hiçbir sıkıntımız yok. Belediye olarak vatandaşlarımızın kar yağışında mağdur olmamaları için her şey düşünüldü."

Açıklamasında son günlerde ülke genelinde artış gösteren doğal gaz ve soba zehirlenmelerine de dikkat çeken Başkan Uğurlu, vatandaşları daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.

...
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2013 Salı 16:11:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?