16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Çifte intihar şoku!

Karaman'da dün boşanan çift, bugün çarşıda girdikleri bir iş yerinde peş peşe böcek ilacı içerek ölmek istedi. Üç çocukları olan çift, polis otosu ile hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Tahsin Ünal Mahallesi Sarraflar Sokağı'nda bulunan bir saatçi dükkanında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 3 çocuk annesi Yadigar Teber (33), sokakta bulunan bir saatçi dükkanına girerek saatlere baktığı sırada, dün mahkemede boşandıkları öğrenilen kocası Uğur Teber (39) elinde böcek ilacı ile iş yerine girdi.

Uğur Teber'i gören Yadigar Teber bir anda elinde bulunan böcek ilacını alarak içti. Bunun üzerine iş yeri sahibi ve çevredekiler Yadigar Teber'e müdahale ettiği sırada Uğur Teber de böcek ilacını alarak kalanını içti. İş yerindekiler polise ve 112 Acil Servis'e haber verdi. Olay yerine ilk olarak gelen polis ekibi Yadigar ve Uğur Teber'i ambulansı beklemeden polis otosuna alarak hemen Karaman Devlet Hastanesi acil servisine götürdü.

Yadigar ve Uğur Teber, siren çalarak hastaneye gelen polis otosundan polisler ve hastane görevlileri tarafından acil servise taşındı. Polis ekipleri olayın ardından saatçi dükkanında incelemelerde bulundu.

Saatçi Mehmet Karataş, Yadigar Teber'in devamlı müşterisi olduğunu ve saat bakmaya geldiğini anlatarak, "Saatlere baktığı sırasından arkasından kocası elinde ilaçla geldi.

Kadın kocasının elinde bulunan ilacı bir anda alarak içti. Biz ona müdahale etmeye çalışırken, diğer taraftan kocası da ilacı alarak içti. Durumu polise ve ambulansa bildirdik. Polis arabasıyla hastaneye götürdüler" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2012 Cumartesi 16:44:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?